Logo BIP Logo ePUAP
Biuletyn Informacji Publicznej
herb jednostki
Zespół Szkolno - Przedszkolny w Krokowej
System eWrota

eWrota
BIPy jednostek organizacyjnych.

Zapytanie ofertowe - kuchnia

ZAPYTANIE OFERTOWE

na dostawę artykułów spożywczych – mięso i produkty mięsno-wędliniarskie

 

 

Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.

 

Zamawiający:

Szkoła Podstawowa

Im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej

ul. Szkolna 6

84-110 Krokowa

tel./fax 58 673 76 60

 

 

  1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych – mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich do Szkoły Podstawowej w Krokowej.

  2. Dostawa zamawianych artykułów spożywczych – mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich odbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.

  3. Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.

  4. Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum 21 dni od daty otrzymania faktury.

  5. Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia

  6. Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzu ofertowym i dostarczyć do dnia 27.12.2022 r. do godz. 12:00 na adres: Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa lub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.

 

 

 


 

Załączniki:

1. Formularz ofertowy

 


 


 


 

Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego

………………………………………………………. ………………………………………

(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)

 

 

 

Oferta

w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych – mięso i produkty mięsno-wędliniarskie

 

Oferent:

nazwa/imię i nazwisko

Oferenta

 

adres Oferenta

 

nr telefonu

 

fax

 

adres e-mail

 

 

 

Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:

 

 

Lp.

Nazwa towaru

Jedn. miary

Ilość

zamówienia w dostawie rocznej

 

Cena jedn. netto

Wartość

netto

Wartość

brutto

 

Boczek parzony

kg

30

 

 

 

 

Boczek surowy

kg

30

 

 

 

 

Boczek wędzony

kg

30

 

 

 

  1. 4

Cielęcina

kg

100

 

 

 

  1. 7

Filet z indyka

kg

300

 

 

 

  1. 1

Filet z piersi kurczaka

kg

1200

 

 

 

  1. 3

Indyk gotowany

kg

30

 

 

 

  1. 8

Karkówka B/K

kg

300

 

 

 

 

Kiełbasa biała parzona

Kg

70

 

 

 

 

Kiełbasa biała surowa

kg

70

 

 

 

  1. 21

Kiełbasa podwawelska

kg

70

 

 

 

  1. 17

Kiełbasa sucha staropolska

kg

30

 

 

 

 

Kiełbasa śląska

kg

40

 

 

 

 

Kiełbasa zwyczajna

kg

60

 

 

 

 

Kości wędzone

kg

50

 

 

 

 

Kości wieprzowe

kg

50

 

 

 

  1. 16

Krakowska sucha

kg

30

 

 

 

  1. 24

Kurczak gotowany

kg

30

 

 

 

  1. 3

Kurczak świeży

kg

50

 

 

 

  1. 12

Łopatka B/K

kg

700

 

 

 

 

Medaliony z indyka

kg

850

 

 

 

  1. 15

Mielona łopatka b/k

kg

900

 

 

 

  1. 4

Pałki z kurczaka

kg

200

 

 

 

 

Parówki indykpolki

kg

200

 

 

 

 

Podudzia z kurczaka

kg

200

 

 

 

  1. 22

Polędwica drobiowa

kg

30

 

 

 

  1. 9

Polędwiczki wieprzowe

kg

200

 

 

 

  1. 2

Porcja rosołowa

kg

400

 

 

 

  1. 10

Schab B/K

kg

850

 

 

 

 

Skrzydełka z kurczaka

 

100

 

 

 

  1. 13

Skrzydła z gęsi

kg

40

 

 

 

  1. 6

Słonina

kg

40

 

 

 

 

Szynka „myszka”

 

850

 

 

 

  1. 11

Szynka B/K

kg

850

 

 

 

  1. 20

Szynka cygańska

kg

20

 

 

 

  1. 19

Szynka konserwowa

kg

20

 

 

 

  1. 18

Szynka krucha

kg

20

 

 

 

 

Szynka śniadaniowa

kg

20

 

 

 

  1. 5

Udka z kurczaka

kg

200

 

 

 

RAZEM

 

 

 


 


 

  1. Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym.

  2. Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.


 


 

…………………………….....

(podpis)

 

ZAPYTANIE OFERTOWE

na dostawę artykułów spożywczych – produkty mrożone

 

 

Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.

 

Zamawiający:

Szkoła Podstawowa

im kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej

ul. Szkolna 6

84-110 Krokowa

tel.58 673 76 60

 

  1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych – produktów mrożonych do Szkoły Podstawowej w Krokowej.

  2. Dostawa zamawianych artykułów spożywczych – produkty mrożoneodbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.

  3. Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.

  4. Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum21 dni od daty otrzymania faktury.

  5. Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia.

  6. Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzuofertowymi dostarczyć do dnia 27.12.2022 r. na adres: Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera

w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowalub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.

 

 


 

 

 

 


 


 

Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego

………………………………………………………. ………………………………………..

(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)

 

 

 

Oferta

w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych-produkty mrożone

 

 

Oferent:

nazwa/imię i nazwisko

Oferenta

 

adres Oferenta

 

nr telefonu

 

fax

 

adres e-mail

 

 

 

Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:

 

Lp.

Nazwa towaru

 

Jedn. miary

 

Ilość zamówienia w dostawie rocznej

Cena jedn. netto

Wartość netto

Wartość

brutto

1

Brokuły Hortex

kg

50

 

 

 

2

Brukselka

kg

30

 

 

 

3

Bukiet kwiatowy Hortex

kg

80

 

 

 

4

Bukiet warzyw Hortex

kg

60

 

 

 

5

Czarniak dorsz bez skóry SHP

kg

200

 

 

 

6

Dorsz filet

kg

100

 

 

 

7

Dynia

kg

20

 

 

 

8

Fasolka szparagowa zielona Hortex

kg

60

 

 

 

9

Fasolka szparagowa żółta Hortex

kg

30

 

 

 

10

Flądra filet

kg

60

 

 

 

11

Groszek zielony

kg

20

 

 

 

12

Jagoda

kg

30

 

 

 

13

Kalafior Hortex

kg

80

 

 

 

14

Łosoś filet

kg

80

 

 

 

15

Malina

kg

40

 

 

 

16

Marchew kostka

kg

60

 

 

 

17

Marchewka miniHortex

kg

80

 

 

 

17

Marchewka z groszkiem

kg

80

 

 

 

19

Mieszanka europejska

kg

50

 

 

 

20

Mieszanka kompotowa

kg

80

 

 

 

21

Mieszanka szkolna

kg

100

 

 

 

22

Mintaj filet

kg

40

 

 

 

23

Miruna filet bs

kg

30

 

 

 

24

Miruna filet zs

kg

30

 

 

 

25

Morszczuk filet

kg

30

 

 

 

26

Paluszki rybne z fileta Frosta

kg

300

 

 

 

27

Panierowany filet rybny Frosta 75g

kg

150

 

 

 

28

Paprykowe trio

kg

50

 

 

 

29

Pierogi ukraińskie Jawo

kg

100

 

 

 

30

Pierogi z jagodami Jawo

kg

100

 

 

 

31

Pierogi z mięsem Jawo

kg

150

 

 

 

32

Pierogi z serem Jawo

kg

150

 

 

 

33

Pierogi z truskawkami Jawo

kg

300

 

 

 

34

Steki rybne z ziołami Frosta

kg

300

 

 

 

35

Szpinak liście

kg

30

 

 

 

36

Śliwka

kg

50

 

 

 

37

Truskawki

kg

100

 

 

 

38

Wiśnie

kg

50

 

 

 

39

Włoszczyzna paski Hortex

kg

60

 

 

 

RAZEM

 

 


 

  1. Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym.

  2. Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.


 


 

…………………………….....

(podpis)

 

ZAPYTANIE OFERTOWE

na dostawę artykułów spożywczych - pieczywo

 

 

Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.

 

Zamawiający:

Szkoła Podstawowa

Im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej

ul. Szkolna 6

84-110 Krokowa

tel./fax 58 673 76 60

 

 

  1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych – pieczywa do Szkoły Podstawowej w Krokowej.

  2. Dostawa zamawianych artykułów spożywczych – pieczywa odbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.

  3. Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.

  4. Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum 21 dni od daty otrzymania faktury.

  5. Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia.

  6. Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzuofertowymi dostarczyć do dnia 27.12.2022 r. do godz. 12:00 na adres: :Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa lub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.

 

 


 

Załączniki:

1. Formularz ofertowy

 


 


 

Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego

………………………………………………………. …………………………….

(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)

 

 

 

Oferta

w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych

- pieczywo

 

Oferent:

nazwa/imię i nazwisko

Oferenta

 

adres Oferenta

 

nr telefonu

 

fax

 

adres e-mail

 

 

 

Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:

 

Lp.

Nazwa towaru

Jedn.

miary

Ilość zamówienia

w dostawie rocznej

 

Cena jedn.

netto

 

Wartość

netto

Wartość brutto

1

Babka cytrynowa

kg

20

 

 

 

2

Babka czekoladowa

kg

20

 

 

 

3

Babka piaskowa

kg

20

 

 

 

4

Bułka grahamka bagietka

szt.

200

 

 

 

5

Bułka kajzerka

szt.

100

 

 

 

6

Bułka kukurydziana

szt.

50

 

 

 

7

Bułka orkiszowa

szt.

50

 

 

 

8

Bułka razowa

szt.

200

 

 

 

9

Bułka rogal

szt.

100

 

 

 

10

Bułka żytnia

szt.

30

 

 

 

11

Chałka

szt.

20

 

 

 

12

Chleb graham krojony

szt.

100

 

 

 

13

Chleb kukurydziany kojony

szt.

50

 

 

 

14

Chleb orkiszowy krojony

szt.

20

 

 

 

15

Chleb pszenny krojony

szt.

20

 

 

 

16

Chleb razowy krojony

szt.

30

 

 

 

17

Chleb razowy ze słonecznikiem krojony

szt.

20

 

 

 

18

Chleb tostowy

szt.

30

 

 

 

19

Chleb wieloziarnisty krojony

szt.

70

 

 

 

20

Chleb z dynią krojony

szt.

10

 

 

 

 

Chleb zwykły krojony

szt.

90

 

 

 

21

Chleb żytni krojony

szt.

30

 

 

 

22

Chleb żytni ze słonecznikiem krojony

szt.

20

 

 

 

23

Ciastka kruche

kg.

60

 

 

 

24

Drożdżówka mini

kg

70

 

 

 

25

Pączek

szt.

400

 

 

 

26

Pączki mini

kg

50

 

 

 

27

Rogaliki

kg

50

 

 

 

RAZEM

 

 

 


 

  1. Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym.

  2. Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.


 


 

…………………………….....

(podpis)

 

ZAPYTANIE OFERTOWE

na dostawę artykułów spożywczych – produkty mleczarskie

 

 

Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.

 

Zamawiający:

Szkoła Podstawowa

Im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej

ul. Szkolna 6

84-110 Krokowa

tel./fax 58 673 76 60

 

 

  1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych– produkty mleczarskiedo Szkoły Podstawowej w Krokowej.

  2. Dostawa zamawianych artykułów odbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.

  3. Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.

  4. Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum 21 dni od daty otrzymania faktury.

  5. Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia.

  6. Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzuofertowymi dostarczyć do dnia
    27 grudnia 2022 r. do godz. 12:00 na adres: Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa lub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.

 

 

 


 

Załączniki:

1. Formularz ofertowy


 


 

Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego


 

………………………………………………………. …………………………………………..

(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)

 

 

 

 

Oferta

w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych – produkty mleczarskie

 

Oferent:

nazwa/imię i nazwisko

Oferenta

 

adres Oferenta

 

nr telefonu

 

fax

 

adres e-mail

 

 

 

Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie
z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:

 

Lp.

Nazwa towaru

Jedn.

miary

 

Ilość zamówienia w dostawie rocznej

 

 

Cena jedn.

netto

 

Wartość netto

 

Wartość brutto

 

DESER MONTE 100G

szt.

800

 

 

 

 

DESER MONTE 150G

szt.

600

 

 

 

 

DESER MONTE CZEKOLADOWE 4X100G

szt.

200

 

 

 

 

DESER SOJOWY CZEKOLADOWY DANONE 125G

szt.

100

 

 

 

 

DESER SOJOWY WANILIOWY DANONE 125G

szt.

100

 

 

 

 

JOGURT FANTASIA 106G

szt.

900

 

 

 

 

JOGURT GRATKA 115G

szt.

900

 

 

 

 

JOGURT JOGOBELLA 150G

szt.

900

 

 

 

 

JOGURT NATURALNY 400G

szt.

400

 

 

 

 

MARGARYNA DELMA 500G

szt.

20

 

 

 

 

MARGARYNA KASIA 250G

szt.

30

 

 

 

 

MASŁO 82% 200G

szt.

700

 

 

 

 

MASŁO BEZ LAKTOZY 200G

szt.

30

 

 

 

 

MAŚLANKA MRĄGOWSKA

litr

100

 

 

 

 

MLEKO BEZ LAKTOZY 3,2%

litr

100

 

 

 

 

MLEKO OWSIANE

litr

20

 

 

 

 

MLEKO RYŻOWE

litr

20

 

 

 

 

MLEKO SOJOWE

litr

20

 

 

 

 

Mleko UHT 1,5%

litr

1000

 

 

 

 

Mleko UHT 3,2%

litr

1500

 

 

 

 

SER TOPIONY BLOCZEK HOCHLAND 100/90G

szt.

100

 

 

 

 

SER BEZ LAKTOZY 150G

szt.

20

 

 

 

 

SER MASCARPONE 250G

szt.

20

 

 

 

 

SER ŻÓŁTY GOUDA

kg

20

 

 

 

 

SER ŻÓŁTY KAMRAT

kg

20

 

 

 

 

SER ŻÓŁTY SALAMI

kg

20

 

 

 

 

SEREK ALMETTE 150G

szt.

80

 

 

 

 

SEREK ALMETTE BEZ LAKTOZY 150G

szt.

20

 

 

 

 

SEREK HOMOGENIZOWANY 150G

szt.

800

 

 

 

 

SEREK PUSZYSTY ŁACIATY 150G

szt.

80

 

 

 

 

JOGURT GRECKI 330G

szt.

80

 

 

 

 

ŚMIETANA KWAŚNA 12% 400G

szt.

80

 

 

 

 

ŚMIETANA KWAŚNA 18% 400G

szt.

120

 

 

 

 

ŚMIETANA ŁACIATA UHT 18%

szt.

40

 

 

 

 

ŚMIETANA ŁACIATA UHT 12%

szt.

30

 

 

 

 

TWARÓG

kg

30

 

 

 

 

JOGURT NATURALNY 400G

szt.

100

 

 

 

RAZEM

 

 

 


 


 


 


 

  1. Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym.

  2. Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi
    w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.


 


 

…………………………….....

(podpis)

 


 


 

ZAPYTANIE OFERTOWE

na dostawę artykułów spożywczych – warzywa i owoce

 

 

Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.

 

Zamawiający:

Szkoła Podstawowa

Im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej

ul. Szkolna 6

84-110 Krokowa

tel./fax 58 673 76 60

 

 

  1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych – warzywa i owoce do Szkoły Podstawowej w Krokowej.

  2. Dostawa zamawianych artykułów spożywczych – produktów suchych odbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.

  3. Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.

  4. Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum 21 dni od daty otrzymania faktury.

  5. Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia.

  6. Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzu ofertowym i dostarczyć do dnia 27 grudnia 2022 r. do godz. 12:00 na adres: Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa lub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.

 


 

Załączniki:

1. Formularz ofertowy


 

Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego

……………………………………………………….

(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)

 

 

 

Oferta

w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych – warzywa i owoce

 

Oferent:

nazwa/imię i nazwisko

Oferenta

 

adres Oferenta

 

nr telefonu

 

fax

 

adres e-mail

 

 

 

Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:

 

 

Lp.

Nazwa towaru

Jedn.

miary

Ilość zamówienia w dostawie rocznej

 

Cena netto

 

Wartość netto

Wartość brutto

 

arbuz

kg.

60

 

 

 

 

awokado

szt.

40

 

 

 

 

banan

kg.

650

 

 

 

 

borówki amerykańskie

kg.

30

 

 

 

 

brukiew

kg

50

 

 

 

 

brzoskwinie

kg.

40

 

 

 

 

buraki czerwone

kg.

600

 

 

 

 

Cebula biała

kg.

180

 

 

 

 

Cebula czerwona

kg.

30

 

 

 

 

cytryna

kg.

80

 

 

 

 

fasola szparagowa zielona

kg.

50

 

 

 

 

fasola szparagowa żółta

kg.

50

 

 

 

 

gruszka

kg.

300

 

 

 

 

jabłko

kg.

3000

 

 

 

 

kalafior świeży

kg.

70

 

 

 

 

kapusta biała

kg.

450

 

 

 

 

kapusta biała wczesna

kg.

100

 

 

 

 

kapusta czerwona

kg.

100

 

 

 

  1. 22

kapusta kiszona Ranachowski

kg.

200

 

 

 

  1. 15

kapusta pekińska

kg.

300

 

 

 

 

kiwi

kg.

250

 

 

 

 

koper

pęczek

300

 

 

 

 

malina świeża

kg.

40

 

 

 

 

mandarynka

kg.

150

 

 

 

 

marchew

kg.

3000

 

 

 

 

melon żółty miodowy

kg.

60

 

 

 

 

morele

kg.

30

 

 

 

 

natka pietruszki

pęczek

250

 

 

 

  1. 10

nektarynka

kg.

50

 

 

 

 

ogórek kiszony Ranachowski

kg.

160

 

 

 

 

ogórek świeży

kg.

200

 

 

 

 

papryka czerwona

kg.

30

 

 

 

 

pieczarka

kg.

50

 

 

 

 

pietruszka korzeń

kg.

250

 

 

 

 

pomarańcze

kg.

250

 

 

 

 

pomidor

kg

80

 

 

 

  1. 3

pomidor koktajlowy

kg.

60

 

 

 

  1. 6

Pomidor śliwkowy

kg.

40

 

 

 

  1. 4

por

kg.

150

 

 

 

  1. 7

rzodkiewka

pęczek

40

 

 

 

 

sałata lodowa

szt.

20

 

 

 

 

sałata masłowa

szt.

15

 

 

 

 

Seler korzeń

kg.

300

 

 

 

 

seler naciowy

szt.

30

 

 

 

 

szczypior

kg.

100

 

 

 

 

śliwka

kg.

100

 

 

 

 

śliwka czerwona

kg.

60

 

 

 

 

truskawka świeża

kg.

60

 

 

 

 

winogrono czerwone

kg.

70

 

 

 

 

winogrono zielone

kg.

100

 

 

 

 

ziemniaki

kg.

15000

 

 

 

RAZEM

 

 

 


 

  1. Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami

określonymi w zapytaniu ofertowym.

  1. Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.


 


 

…………………………….....

(podpis)

 


 

ZAPYTANIE OFERTOWE

na dostawę artykułów spożywczych – słodycze i napoje

 

 

Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.

 

Zamawiający:

Szkoła Podstawowa

Im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej

ul. Szkolna 6

84-110 Krokowa

tel./fax 58 673 76 60

 

 

  1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych – słodycze i napojedo Szkoły Podstawowej w Krokowej.

  2. Dostawa zamawianych artykułów spożywczych – produktów suchych odbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.

  3. Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.

  4. Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum 21 dni od daty otrzymania faktury.

  5. Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia.

  6. Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzuofertowymi dostarczyć do dnia 27.12.2022 r. do godz. 12:00 na adres: Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa lub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.

 


 

Załączniki:

1. Formularz ofertowy


 


 


 

Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego

………………………………………………………. …………………………………………..

(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)

 

 

 

Oferta

w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych –

słodycze i napoje

 

Oferent:

nazwa/imię i nazwisko

Oferenta

 

adres Oferenta

 

nr telefonu

 

fax

 

adres e-mail

 

 

 

Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:

 

Lp

Nazwa towaru

Jedn.

miary

Ilość zamówienia w dostawie rocznej

 

Cena netto

 

Wartość netto

Wartość brutto

1

alpejskie mleczko 330g

szt.

350

 

 

 

2

baton Kinder country

szt.

350

 

 

 

3

baton Kinder mleczna kanapka 28g

szt.

350

 

 

 

4

baton MilkyWay 21,5g

szt.

600

 

 

 

5

biszkopty 150g

szt.

200

 

 

 

6

bombonierka Toffifee 125g

szt.

200

 

 

 

7

ciastka PetitkiLubisie 30g

szt.

450

 

 

 

8

czekolada gorzka

szt.

60

 

 

 

9

czekolada milka 270g

szt.

350

 

 

 

10

figurka goplana 30g

szt.

350

 

 

 

11

sok wieloowocowy 200ml

szt.

900

 

 

 

12

sok jabłko 1l

szt.

100

 

 

 

13

sok Kubuś 300ml

szt.

800

 

 

 

14

sok Kubuś immuno 200ml

szt.

600

 

 

 

15

sok pomarańcza 1l

szt.

100

 

 

 

16

wafelek Knoppers 25g

szt.

400

 

 

 

17

wafelki Grześki bez czekolady

szt.

1200

 

 

 

18

wafle góralki

szt.

900

 

 

 

RAZEM

 

 

 


 


 

  1. Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami

określonymi w zapytaniu ofertowym.

  1. Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.


 


 

…………………………….....

(podpis)

 


 


 

ZAPYTANIE OFERTOWE

na dostawę artykułów spożywczych – produkty suche, oleje, koncentraty

 

 

Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.

 

Zamawiający:

Szkoła Podstawowa

Im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej

ul. Szkolna 6

84-110 Krokowa

tel./fax 58 673 76 60

 

 

  1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych – produkty suche, oleje, koncentraty do Szkoły Podstawowej w Krokowej.

  2. Dostawa zamawianych artykułów spożywczych – produktów suchych odbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.

  3. Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.

  4. Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum 21 dni od daty otrzymania faktury.

  5. Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia.

  6. Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzu ofertowym i dostarczyć do dnia 27 grudnia 2022 r. do godz. 12:00 na adres: Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa lub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.

 


 

Załączniki:

1. Formularz ofertowy


 

Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego

………………………………………………………. ………………………………………

(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)

 

 

 

Oferta

w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych –

produkty suche, oleje, koncentraty

 

Oferent:

nazwa/imię i nazwisko

Oferenta

 

adres Oferenta

 

nr telefonu

 

fax

 

adres e-mail

 

 

 

Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:

 

 

 

Lp.

 

Nazwa towaru

Jedn.

miary

Ilość zamówienia w dostawie rocznej

 

Cena netto

 

Wartość netto

Wartość brutto

  1. 1

ananas plastry 3050g

szt.

30

 

 

 

 

bazylia 1kg

szt.

4

 

 

 

 

brzoskwinie w syropie 2650g

szt.

30

 

 

 

 

budyń winiary czekoladowy 1kg z/c

szt.

30

 

 

 

 

budyń winiary śmietankowy

1 kg z/c

szt.

30

 

 

 

 

budyń winiary waniliowy 1kg z/c

szt.

30

 

 

 

 

chrupki kukurydziane 100g

szt.

200

 

 

 

 

chrupki pałki

szt.

100

 

 

 

 

ciecierzyca

kg

30

 

 

 

 

cukier

kg

400

 

 

 

 

cukier puder 400g

szt.

10

 

 

 

 

cukier wanilinowy

szt.

50

 

 

 

 

czosnek suszony 500g

szt.

5

 

 

 

 

dżem Łowicz 100%

szt.

30

 

 

 

 

fasola Jaś drobna 500g

szt.

30

 

 

 

 

galaretka Winiary brzoskwinia

kg

20

 

 

 

 

galaretka Winiary truskawka

kg

20

 

 

 

 

galaretka Winiary wiśnia

kg

20

 

 

 

 

groch cały

kg

30

 

 

 

 

groch łuskany

kg

30

 

 

 

 

groszek konserwowy

szt.

40

 

 

 

 

herbata czarna

op.

20

 

 

 

 

herbata dzika róża

op.

20

 

 

 

 

herbata malina

op.

20

 

 

 

 

herbata mango/brzoskwinia

op.

20

 

 

 

 

herbata mięta

op.

20

 

 

 

 

herbata rumianek

op.

20

 

 

 

 

herbata żurawina

op.

20

 

 

 

 

kakao Decomoreno 150g

szt.

80

 

 

 

 

kasza bulgur

kg

150

 

 

 

 

kasza gryczana

kg

50

 

 

 

 

kasza jaglana

kg

20

 

 

 

 

kasza jęczmienna

kg

50

 

 

 

 

kasza kuskus

kg

30

 

 

 

 

kasza manna

kg

20

 

 

 

 

ketchup Włocławek 480g

szt.

80

 

 

 

 

kisiel Winiary malina

Kg

30

 

 

 

 

kisiel Winiary truskawka

kg

30

 

 

 

 

koktajl tropikalny 3050g

szt.

30

 

 

 

 

koncentrat barszczu krakus 300ml

szt.

180

 

 

 

 

koncentrat pomidorowy złoty bażant 850g

szt.

160

 

 

 

 

koncentrat Purena jabłko-wiśnia

szt.

120

 

 

 

 

koncentrat soku Purena pomarańcz 1l

szt.

120

 

 

 

 

koncentrat soku Purena jabłko 1l

szt.

120

 

 

 

 

koncentrat żurku Krakus 300ml

szt.

180

 

 

 

 

kukurydza konserwowa

szt.

50

 

 

 

 

liść laurowy 500g

szt.

30

 

 

 

 

majeranek 1kg

szt.

10

 

 

 

 

majonez Winiary 3l

szt.

10

 

 

 

 

majonez Winiary 900ml

szt.

10

 

 

 

 

makaron falbanka Knorr

szt

100

 

 

 

 

makaron kolanko Knorr

szt.

100

 

 

 

 

makaron kulki Knorr

szt.

100

 

 

 

 

makaron Melissa 500g

szt.

30

 

 

 

 

makaron muszelka Knorr

szt.

60

 

 

 

 

makaron nitka cięta Knorr

szt.

300

 

 

 

 

makaron nitki Knorr

szt.

100

 

 

 

 

makaron świderki Knorr

szt.

500

 

 

 

 

Marmolada 1kg

szt.

10

 

 

 

 

mąka pszenna

kg

120

 

 

 

 

mąka tortowa Basia 1kg

kg

120

 

 

 

 

mąka ziemniaczana

kg

20

 

 

 

 

miód 900g

szt.

 

 

 

 

 

mus warzywno-owocowy 100g

szt.

500

 

 

 

 

olej rzepakowy 1l

szt.

100

 

 

 

 

olej rzepakowy 3l

szt.

40

 

 

 

 

olej rzepakowy 5l

szt.

60

 

 

 

 

oregano 1kg

szt.

10

 

 

 

 

paluszki lajkonik 160g

szt.

100

 

 

 

 

papryka słodka prymat 800g

szt.

10

 

 

 

 

pieczywo kukurydziane

szt

70

 

 

 

 

pieprz 500g

op

7

 

 

 

 

płatki jaglane

Kg

30

 

 

 

 

płatki owsiane

kg

40

 

 

 

 

płatki ryżowe błyskawiczne 400g

op.

20

 

 

 

 

podpłomyki 145g

op.

70

 

 

 

 

proszek do pieczenia

szt.

30

 

 

 

 

przyprawa prymat do kurczaka 1kg

op.

10

 

 

 

 

przyprawa prymat do wieprzowiny 900g

op.

10

 

 

 

 

przyprawa smak natury 3 kg

op.

10

 

 

 

 

przyprawa Vegeta 3kg

op.

10

 

 

 

 

rodzynki 500g

op.

15

 

 

 

 

ryż paraboliczny Polgreen

kg

120

 

 

 

 

seler konserwowy 1400g

szt.

20

 

 

 

 

soczewica

kg

20

 

 

 

 

sos słodko kwaśny

szt.

70

 

 

 

 

sól spożywcza

kg

100

 

 

 

 

syrop owocowy

szt.

50

 

 

 

 

śliwka suszona 500g

Op.

10

 

 

 

 

wafle kukurydziane Sante cienkie 120g

Op.

100

 

 

 

 

wafle ryżowe

Op.

100

 

 

 

 

woda 330ml

szt.

400

 

 

 

 

woda mama i ja 1,5 l

szt.

100

 

 

 

 

woda niegazowana 5l

szt.

50

 

 

 

 

woda niegazowana 6l

szt.

50

 

 

 

 

ziele angielskie prymat 600g

op

20

 

 

 


 


 

  1. Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami

określonymi w zapytaniu ofertowym.

  1. Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.


 


 

…………………………….....

(podpis)

 


 

ZAPYTANIE OFERTOWE

na dostawę artykułów spożywczych – jaja kurze

 

 

Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.

 

Zamawiający:

Szkoła Podstawowa

Im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej

ul. Szkolna 6

84-110 Krokowa

tel./fax 58 673 76 60

 

 

  1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych – jaja kurze do Szkoły Podstawowej w Krokowej.

  2. Dostawa zamawianych artykułów spożywczych – produktów suchych odbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.

  3. Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.

  4. Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum 21 dni od daty otrzymania faktury.

  5. Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia.

  6. Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzu ofertowym i dostarczyć do dnia 27.12.2022 r. do godz. 12:00 na adres: Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera

w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa lub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.

 


 

Załączniki:

1. Formularz ofertowy


 


 


 

Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego

………………………………………………………. ……………………………………..

(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)

 

 

 

Oferta

w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych – jaja kurze

 

Oferent:

nazwa/imię i nazwisko

Oferenta

 

adres Oferenta

 

nr telefonu

 

fax

 

adres e-mail

 

 

 

Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie
z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:

 

Lp.

Nazwa towaru

 

Jedn. miary

Ilość zamówienia w dostawie rocznej

 

Cena jedn. netto

 

Wartość netto

 

Wartość brutto

1

Jaja kurze L

szt.

4000

 

 

 

RAZEM

 

 

 


 

  1. Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym.

  2. Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.


 


 

…………………………….....

(podpis)

 


 

(wzór umowy, która zostanie zawarta z wybranym DOSTAWCĄ)

 

UMOWA NR ……………………

na dostawę produktów żywnościowych

do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej

 

zawarta w dniu …………………………………………………………………. pomiędzy:

 

Gminą Krokowa z siedzibą przy ul. Żarnowieckiej 29, 81-110 Krokowa,
NIP: 587–15–82-054, reprezentowaną przez:

- dyrektora Szkoły Podstawowej w Krokowej – Jacka Perłaka, zwaną w dalszej części umowy „Zamawiającym ”,

a

………………………………………………………………………………………………….., zwanym dalej „Wykonawcą”.

 

W wyniku dokonania przez Zamawiającego wyboru oferty na realizację zadania „Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Krokowej”, strony zgodnie postanawiają, co następuje::

 

§ 1

  1. Przedmiotem zamówienia jest - zgodnie z ofertą z dnia ……………….. r. - dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej w Krokowej na warunkach zawartych w ofercie cenowej stanowiącej załącznik do niniejszej umowy, będący
    jej integralną częścią.

  2. Zakres obejmuje dostawę : …………………………………………………….……….. .

 

§ 2

 

  1. Poszczególne dostawy będą realizowane sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy tj. od dnia 02 stycznia 2023 r. do dnia 31 grudnia 2023 r., po zamówieniu złożonym telefonicznie lub pocztą elektroniczną przez Intendenta szkoły najpóźniej jeden dzień przed planowaną dostawą, transportem i na koszt Wykonawcy.

  2. Produkty żywnościowe będą dostarczane do siedziby Zamawiającego i składowane
    w miejscu wskazanym przez Intendenta.

  3. Produkty żywnościowe muszą być dostarczone w opakowaniach opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego.

  4. Produkty dostarczane muszą być zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci
    i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U.2016 poz.1154).

  5. Produkty objęte dostawą muszą być dobrej jakości, spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP oraz posiadać odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności zapewniający jego bezpieczne spożycie.

  6. Dostawy produktów żywnościowych muszą być realizowane zgodnie z zasadami GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej). Wymagane są świadectwa jakości przy dostawach mięsa, przetworów mięsnych, mlecznych, jaj i ryb.

  7. Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim (dostosowanym do asortymentu) środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie.

  8. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmowy przyjęcia dostarczonych towarów, jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach.

  9. W przypadku gdy jakość towaru nie będzie odpowiadała ogólnie przyjętym normom, Wykonawca zobowiązany jest do wymiany towaru – na odpowiadający wymogom w ciągu 24 godzin, a jeżeli dotyczy to dostawy zamówionej na dany dzień – wówczas wymiana towaru na odpowiedni powinna nastąpić w ciągu 2 godzin.

  10. Zamawiający dopuszcza możliwość nie składania zamówień w okresie ferii zimowych i ferii letnich, oraz przerw świątecznych.

 

§ 3

 

  1. Rozliczenia między stronami odbywać się będą na podstawie faktury VAT wystawionej przy dostawie.

  2. Fakturę należy wystawić w sposób następujący:

 

NABYWCA:

Gmina Krokowa

ul. Żarnowiecka 29

84-110 Krokowa

NIP 587–15–82-054

 

ODBIORCA/PŁATNIK/ADRESAT:

Szkoła Podstawowa im. kadm. Włodzimierza Steyera

ul. Szkolna 6

84-110 Krokowa

 

 

  1. Zapłata za zrealizowane zamówienie nastąpi w terminie wskazanym na fakturze jednak nie krótszym niż 21 dni od daty złożenia faktury w siedzibie Zamawiającego, przelewem na rachunek Wykonawcy o numerze:

 

...................................................................................................

 

§ 4

 

  1. Wartość szacunkowa przedmiotu umowy określonego w § 1 wynosi:

 

Cena brutto: …………………… (słownie zł: ……………………………………….).

 

  1. Cena brutto zawiera wszystkie koszty związane z dostawą przedmiotowego asortymentu, podatek od towarów i usług VAT i stanowi wynagrodzenie Wykonawcy, które nie podlega waloryzacji.

  2. Strony nie przewidują waloryzacji cen produktów zawartych w ofercie Wykonawcy
    w trakcie realizacji umowy.

 

 

§ 5

 

  1. Wykonawca odpowiedzialny jest z tytułu rękojmi na zasadach określonych w kc.

  2. Zamawiający może odstąpić od umowy:

  1. w terminie 30 dni, w przypadku wystąpienia istotnych zmian okoliczności powodujących, że wykonanie umowy nie leży w interesie publicznym, czego nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy;

  2. w trybie natychmiastowym, gdy Wykonawca nie wywiązuje się z ustalonych (zgodnie z § 2) terminów dostaw lub wymogów dotyczących jakości dostarczonego towaru,

  3. w trybie natychmiastowym, gdy Wykonawca nie rozpoczął realizacji zamówienia bez uzasadnionych przyczyn oraz nie kontynuuje ich pomimo wezwania Zamawiającego złożonego na piśmie;

  4. w trybie natychmiastowym, gdy Wykonawca przerwał realizację dostaw.

 

§ 6

 

W sprawach związanych z wykonaniem umowy, spory rozstrzygał będzie sąd właściwy dla miejsca siedziby Zamawiającego.

§ 7

 

  1. Wszystkie zmiany umowy wymagają, pod rygorem nieważności formy pisemnej.

  2. Integralną częścią umowy jest OFERTA CENOWA z dnia …………….. r. (z załącznikami).

 

§ 8

 

Umowę sporządzono w dwóch jednobrzmiących egzemplarzach, po jednym dla każdej
ze stron.

 

 

 

 

ZAMAWIAJĄCY: WYKONAWCA:

 

 

Załącznik nr 2
do zapytania ofertowego

KLAUZULA INFORMACYJNA

W związku ze zbieraniem danych osobowych na potrzeby realizacji zamówienia " Dostawa
artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Krokowej” podaję
niniejsze informacje:
1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Szkoła Podstawowa im. kadm.
Włodzimierza Steyera w Krokowej, ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa, reprezentowana przez
Dyrektora;
2. Adres mailowy inspektora danych osobowych to: iodo@krokowa.pl
3. Celem przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest realizacja ww. zamówienia.
4. Podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych są przepisy art. 6 ust. 1 lit. c
rozporządzenia RODO.
5. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym zostaną one
udostępnione zgodnie z przepisami ustawy o dostępie do informacji publicznej.

6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z przepisów kancelaryjno-
archiwalnych dotyczących przechowywania dokumentów dotyczących realizacji

zamówienia.
7. Ma Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych Pani/Pana
dotyczących, ich sprostowania lub ograniczenia przetwarzania oraz wniesienia skargi
do organu nadzorczego, przy czym:
1) gdy udostępnienie danych wymagałoby niewspółmiernie dużego wysiłku, zamawiający
może żądać od Pani/Pana wskazania dodatkowych informacji mających na celu
sprecyzowanie żądania, w szczególności podania nazwy lub daty postępowania
o udzielenie zamówienia;
2) Pani/Pana uprawnienie do sprostowania lub uzupełnienia danych osobowych nie może
skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia, zmianą postanowień
umowy lub naruszeniem integralności dokumentacji;
3) wystąpienie z żądaniem ograniczenia przetwarzania Pani/Pana danych osobowych nie
ogranicza przetwarzania danych osobowych do czasu zakończenia postępowania
o udzielenie zamówienia.
8. Podanie danych osobowych na potrzeby realizacji ww. zamówienia jest wymogiem
ustawowym. Jest Pani/Pan zobowiązana/y do ich podania. Konsekwencją nie podania
danych jest nieudzielenie ww. zamówienia.
9. Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym nie będą
podlegać profilowaniu.
Jednocześnie zobowiązuję Panią/Pana do przekazania ww. informacji osobom, których dane
Pani/Pan podała/podał.

.......................................................... .................................................................
(miejscowość i data) (czytelny podpis)

 

 

 

Załączniki do pobrania

Wynik postępowania
1 ptotokół pieczywo.jpg (, ) 2023-01-04 09:42:49 0 razy

Metadane - wyciąg z rejestru zmian

Akcja Osoba Data
Dodanie dokumentu: Jacek Perłak 19-12-2022 13:27:25
Osoba, która wytworzyła informację lub odpowiada za treść informacji: Jacek Perłak 19-12-2022
Ostatnia aktualizacja: Jacek Perłak 04-01-2023 10:36:25