eWrota
BIPy jednostek organizacyjnych.
Zapytanie ofertowe - kuchnia
ZAPYTANIE OFERTOWE
na dostawę artykułów spożywczych – mięso i produkty mięsno-wędliniarskie
Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.
Zamawiający:
Szkoła Podstawowa
Im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej
ul. Szkolna 6
84-110 Krokowa
tel./fax 58 673 76 60
-
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych – mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich do Szkoły Podstawowej w Krokowej.
-
Dostawa zamawianych artykułów spożywczych – mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich odbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.
-
Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.
-
Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum 21 dni od daty otrzymania faktury.
-
Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia
-
Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzu ofertowym i dostarczyć do dnia 27.12.2022 r. do godz. 12:00 na adres: Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa lub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.
Załączniki:
1. Formularz ofertowy
Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego
………………………………………………………. ………………………………………
(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)
Oferta
w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych – mięso i produkty mięsno-wędliniarskie
Oferent:
nazwa/imię i nazwisko Oferenta |
|
adres Oferenta |
|
nr telefonu |
|
fax |
|
adres e-mail |
|
Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:
Lp. |
Nazwa towaru |
Jedn. miary |
Ilość zamówienia w dostawie rocznej |
Cena jedn. netto |
Wartość netto |
Wartość brutto |
|||
|
Boczek parzony |
kg |
30 |
|
|
|
|||
|
Boczek surowy |
kg |
30 |
|
|
|
|||
|
Boczek wędzony |
kg |
30 |
|
|
|
|||
|
Cielęcina |
kg |
100 |
|
|
|
|||
|
Filet z indyka |
kg |
300 |
|
|
|
|||
|
Filet z piersi kurczaka |
kg |
1200 |
|
|
|
|||
|
Indyk gotowany |
kg |
30 |
|
|
|
|||
|
Karkówka B/K |
kg |
300 |
|
|
|
|||
|
Kiełbasa biała parzona |
Kg |
70 |
|
|
|
|||
|
Kiełbasa biała surowa |
kg |
70 |
|
|
|
|||
|
Kiełbasa podwawelska |
kg |
70 |
|
|
|
|||
|
Kiełbasa sucha staropolska |
kg |
30 |
|
|
|
|||
|
Kiełbasa śląska |
kg |
40 |
|
|
|
|||
|
Kiełbasa zwyczajna |
kg |
60 |
|
|
|
|||
|
Kości wędzone |
kg |
50 |
|
|
|
|||
|
Kości wieprzowe |
kg |
50 |
|
|
|
|||
|
Krakowska sucha |
kg |
30 |
|
|
|
|||
|
Kurczak gotowany |
kg |
30 |
|
|
|
|||
|
Kurczak świeży |
kg |
50 |
|
|
|
|||
|
Łopatka B/K |
kg |
700 |
|
|
|
|||
|
Medaliony z indyka |
kg |
850 |
|
|
|
|||
|
Mielona łopatka b/k |
kg |
900 |
|
|
|
|||
|
Pałki z kurczaka |
kg |
200 |
|
|
|
|||
|
Parówki indykpolki |
kg |
200 |
|
|
|
|||
|
Podudzia z kurczaka |
kg |
200 |
|
|
|
|||
|
Polędwica drobiowa |
kg |
30 |
|
|
|
|||
|
Polędwiczki wieprzowe |
kg |
200 |
|
|
|
|||
|
Porcja rosołowa |
kg |
400 |
|
|
|
|||
|
Schab B/K |
kg |
850 |
|
|
|
|||
|
Skrzydełka z kurczaka |
|
100 |
|
|
|
|||
|
Skrzydła z gęsi |
kg |
40 |
|
|
|
|||
|
Słonina |
kg |
40 |
|
|
|
|||
|
Szynka „myszka” |
|
850 |
|
|
|
|||
|
Szynka B/K |
kg |
850 |
|
|
|
|||
|
Szynka cygańska |
kg |
20 |
|
|
|
|||
|
Szynka konserwowa |
kg |
20 |
|
|
|
|||
|
Szynka krucha |
kg |
20 |
|
|
|
|||
|
Szynka śniadaniowa |
kg |
20 |
|
|
|
|||
|
Udka z kurczaka |
kg |
200 |
|
|
|
|||
RAZEM |
|
|
|
-
Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym.
-
Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.
…………………………….....
(podpis)
ZAPYTANIE OFERTOWE
na dostawę artykułów spożywczych – produkty mrożone
Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.
Zamawiający:
Szkoła Podstawowa
im kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej
ul. Szkolna 6
84-110 Krokowa
tel.58 673 76 60
-
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych – produktów mrożonych do Szkoły Podstawowej w Krokowej.
-
Dostawa zamawianych artykułów spożywczych – produkty mrożoneodbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.
-
Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.
-
Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum21 dni od daty otrzymania faktury.
-
Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia.
-
Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzuofertowymi dostarczyć do dnia 27.12.2022 r. na adres: Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera
w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowalub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.
Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego
………………………………………………………. ………………………………………..
(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)
Oferta
w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych-produkty mrożone
Oferent:
nazwa/imię i nazwisko Oferenta |
|
adres Oferenta |
|
nr telefonu |
|
fax |
|
adres e-mail |
|
Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:
Lp. |
Nazwa towaru |
Jedn. miary |
Ilość zamówienia w dostawie rocznej |
Cena jedn. netto |
Wartość netto |
Wartość brutto |
||
1 |
Brokuły Hortex |
kg |
50 |
|
|
|
||
2 |
Brukselka |
kg |
30 |
|
|
|
||
3 |
Bukiet kwiatowy Hortex |
kg |
80 |
|
|
|
||
4 |
Bukiet warzyw Hortex |
kg |
60 |
|
|
|
||
5 |
Czarniak dorsz bez skóry SHP |
kg |
200 |
|
|
|
||
6 |
Dorsz filet |
kg |
100 |
|
|
|
||
7 |
Dynia |
kg |
20 |
|
|
|
||
8 |
Fasolka szparagowa zielona Hortex |
kg |
60 |
|
|
|
||
9 |
Fasolka szparagowa żółta Hortex |
kg |
30 |
|
|
|
||
10 |
Flądra filet |
kg |
60 |
|
|
|
||
11 |
Groszek zielony |
kg |
20 |
|
|
|
||
12 |
Jagoda |
kg |
30 |
|
|
|
||
13 |
Kalafior Hortex |
kg |
80 |
|
|
|
||
14 |
Łosoś filet |
kg |
80 |
|
|
|
||
15 |
Malina |
kg |
40 |
|
|
|
||
16 |
Marchew kostka |
kg |
60 |
|
|
|
||
17 |
Marchewka miniHortex |
kg |
80 |
|
|
|
||
17 |
Marchewka z groszkiem |
kg |
80 |
|
|
|
||
19 |
Mieszanka europejska |
kg |
50 |
|
|
|
||
20 |
Mieszanka kompotowa |
kg |
80 |
|
|
|
||
21 |
Mieszanka szkolna |
kg |
100 |
|
|
|
||
22 |
Mintaj filet |
kg |
40 |
|
|
|
||
23 |
Miruna filet bs |
kg |
30 |
|
|
|
||
24 |
Miruna filet zs |
kg |
30 |
|
|
|
||
25 |
Morszczuk filet |
kg |
30 |
|
|
|
||
26 |
Paluszki rybne z fileta Frosta |
kg |
300 |
|
|
|
||
27 |
Panierowany filet rybny Frosta 75g |
kg |
150 |
|
|
|
||
28 |
Paprykowe trio |
kg |
50 |
|
|
|
||
29 |
Pierogi ukraińskie Jawo |
kg |
100 |
|
|
|
||
30 |
Pierogi z jagodami Jawo |
kg |
100 |
|
|
|
||
31 |
Pierogi z mięsem Jawo |
kg |
150 |
|
|
|
||
32 |
Pierogi z serem Jawo |
kg |
150 |
|
|
|
||
33 |
Pierogi z truskawkami Jawo |
kg |
300 |
|
|
|
||
34 |
Steki rybne z ziołami Frosta |
kg |
300 |
|
|
|
||
35 |
Szpinak liście |
kg |
30 |
|
|
|
||
36 |
Śliwka |
kg |
50 |
|
|
|
||
37 |
Truskawki |
kg |
100 |
|
|
|
||
38 |
Wiśnie |
kg |
50 |
|
|
|
||
39 |
Włoszczyzna paski Hortex |
kg |
60 |
|
|
|
||
RAZEM |
|
|
-
Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym.
-
Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.
…………………………….....
(podpis)
ZAPYTANIE OFERTOWE
na dostawę artykułów spożywczych - pieczywo
Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.
Zamawiający:
Szkoła Podstawowa
Im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej
ul. Szkolna 6
84-110 Krokowa
tel./fax 58 673 76 60
-
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych – pieczywa do Szkoły Podstawowej w Krokowej.
-
Dostawa zamawianych artykułów spożywczych – pieczywa odbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.
-
Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.
-
Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum 21 dni od daty otrzymania faktury.
-
Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia.
-
Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzuofertowymi dostarczyć do dnia 27.12.2022 r. do godz. 12:00 na adres: :Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa lub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.
Załączniki:
1. Formularz ofertowy
Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego
………………………………………………………. …………………………….
(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)
Oferta
w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych
- pieczywo
Oferent:
nazwa/imię i nazwisko Oferenta |
|
adres Oferenta |
|
nr telefonu |
|
fax |
|
adres e-mail |
|
Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:
Lp. |
Nazwa towaru |
Jedn. miary |
Ilość zamówienia w dostawie rocznej |
Cena jedn. netto |
Wartość netto |
Wartość brutto |
|||
1 |
Babka cytrynowa |
kg |
20 |
|
|
|
|||
2 |
Babka czekoladowa |
kg |
20 |
|
|
|
|||
3 |
Babka piaskowa |
kg |
20 |
|
|
|
|||
4 |
Bułka grahamka bagietka |
szt. |
200 |
|
|
|
|||
5 |
Bułka kajzerka |
szt. |
100 |
|
|
|
|||
6 |
Bułka kukurydziana |
szt. |
50 |
|
|
|
|||
7 |
Bułka orkiszowa |
szt. |
50 |
|
|
|
|||
8 |
Bułka razowa |
szt. |
200 |
|
|
|
|||
9 |
Bułka rogal |
szt. |
100 |
|
|
|
|||
10 |
Bułka żytnia |
szt. |
30 |
|
|
|
|||
11 |
Chałka |
szt. |
20 |
|
|
|
|||
12 |
Chleb graham krojony |
szt. |
100 |
|
|
|
|||
13 |
Chleb kukurydziany kojony |
szt. |
50 |
|
|
|
|||
14 |
Chleb orkiszowy krojony |
szt. |
20 |
|
|
|
|||
15 |
Chleb pszenny krojony |
szt. |
20 |
|
|
|
|||
16 |
Chleb razowy krojony |
szt. |
30 |
|
|
|
|||
17 |
Chleb razowy ze słonecznikiem krojony |
szt. |
20 |
|
|
|
|||
18 |
Chleb tostowy |
szt. |
30 |
|
|
|
|||
19 |
Chleb wieloziarnisty krojony |
szt. |
70 |
|
|
|
|||
20 |
Chleb z dynią krojony |
szt. |
10 |
|
|
|
|||
|
Chleb zwykły krojony |
szt. |
90 |
|
|
|
|||
21 |
Chleb żytni krojony |
szt. |
30 |
|
|
|
|||
22 |
Chleb żytni ze słonecznikiem krojony |
szt. |
20 |
|
|
|
|||
23 |
Ciastka kruche |
kg. |
60 |
|
|
|
|||
24 |
Drożdżówka mini |
kg |
70 |
|
|
|
|||
25 |
Pączek |
szt. |
400 |
|
|
|
|||
26 |
Pączki mini |
kg |
50 |
|
|
|
|||
27 |
Rogaliki |
kg |
50 |
|
|
|
|||
RAZEM |
|
|
|
-
Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym.
-
Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.
…………………………….....
(podpis)
ZAPYTANIE OFERTOWE
na dostawę artykułów spożywczych – produkty mleczarskie
Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.
Zamawiający:
Szkoła Podstawowa
Im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej
ul. Szkolna 6
84-110 Krokowa
tel./fax 58 673 76 60
-
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych– produkty mleczarskiedo Szkoły Podstawowej w Krokowej.
-
Dostawa zamawianych artykułów odbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.
-
Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.
-
Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum 21 dni od daty otrzymania faktury.
-
Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia.
-
Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzuofertowymi dostarczyć do dnia
27 grudnia 2022 r. do godz. 12:00 na adres: Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa lub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.
Załączniki:
1. Formularz ofertowy
Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego
………………………………………………………. …………………………………………..
(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)
Oferta
w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych – produkty mleczarskie
Oferent:
nazwa/imię i nazwisko Oferenta |
|
adres Oferenta |
|
nr telefonu |
|
fax |
|
adres e-mail |
|
Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie
z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:
Lp. |
Nazwa towaru |
Jedn. miary |
Ilość zamówienia w dostawie rocznej |
Cena jedn. netto |
Wartość netto |
Wartość brutto |
|||
|
DESER MONTE 100G |
szt. |
800 |
|
|
|
|||
|
DESER MONTE 150G |
szt. |
600 |
|
|
|
|||
|
DESER MONTE CZEKOLADOWE 4X100G |
szt. |
200 |
|
|
|
|||
|
DESER SOJOWY CZEKOLADOWY DANONE 125G |
szt. |
100 |
|
|
|
|||
|
DESER SOJOWY WANILIOWY DANONE 125G |
szt. |
100 |
|
|
|
|||
|
JOGURT FANTASIA 106G |
szt. |
900 |
|
|
|
|||
|
JOGURT GRATKA 115G |
szt. |
900 |
|
|
|
|||
|
JOGURT JOGOBELLA 150G |
szt. |
900 |
|
|
|
|||
|
JOGURT NATURALNY 400G |
szt. |
400 |
|
|
|
|||
|
MARGARYNA DELMA 500G |
szt. |
20 |
|
|
|
|||
|
MARGARYNA KASIA 250G |
szt. |
30 |
|
|
|
|||
|
MASŁO 82% 200G |
szt. |
700 |
|
|
|
|||
|
MASŁO BEZ LAKTOZY 200G |
szt. |
30 |
|
|
|
|||
|
MAŚLANKA MRĄGOWSKA |
litr |
100 |
|
|
|
|||
|
MLEKO BEZ LAKTOZY 3,2% |
litr |
100 |
|
|
|
|||
|
MLEKO OWSIANE |
litr |
20 |
|
|
|
|||
|
MLEKO RYŻOWE |
litr |
20 |
|
|
|
|||
|
MLEKO SOJOWE |
litr |
20 |
|
|
|
|||
|
Mleko UHT 1,5% |
litr |
1000 |
|
|
|
|||
|
Mleko UHT 3,2% |
litr |
1500 |
|
|
|
|||
|
SER TOPIONY BLOCZEK HOCHLAND 100/90G |
szt. |
100 |
|
|
|
|||
|
SER BEZ LAKTOZY 150G |
szt. |
20 |
|
|
|
|||
|
SER MASCARPONE 250G |
szt. |
20 |
|
|
|
|||
|
SER ŻÓŁTY GOUDA |
kg |
20 |
|
|
|
|||
|
SER ŻÓŁTY KAMRAT |
kg |
20 |
|
|
|
|||
|
SER ŻÓŁTY SALAMI |
kg |
20 |
|
|
|
|||
|
SEREK ALMETTE 150G |
szt. |
80 |
|
|
|
|||
|
SEREK ALMETTE BEZ LAKTOZY 150G |
szt. |
20 |
|
|
|
|||
|
SEREK HOMOGENIZOWANY 150G |
szt. |
800 |
|
|
|
|||
|
SEREK PUSZYSTY ŁACIATY 150G |
szt. |
80 |
|
|
|
|||
|
JOGURT GRECKI 330G |
szt. |
80 |
|
|
|
|||
|
ŚMIETANA KWAŚNA 12% 400G |
szt. |
80 |
|
|
|
|||
|
ŚMIETANA KWAŚNA 18% 400G |
szt. |
120 |
|
|
|
|||
|
ŚMIETANA ŁACIATA UHT 18% |
szt. |
40 |
|
|
|
|||
|
ŚMIETANA ŁACIATA UHT 12% |
szt. |
30 |
|
|
|
|||
|
TWARÓG |
kg |
30 |
|
|
|
|||
|
JOGURT NATURALNY 400G |
szt. |
100 |
|
|
|
|||
RAZEM |
|
|
|
-
Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym.
-
Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi
w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.
…………………………….....
(podpis)
ZAPYTANIE OFERTOWE
na dostawę artykułów spożywczych – warzywa i owoce
Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.
Zamawiający:
Szkoła Podstawowa
Im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej
ul. Szkolna 6
84-110 Krokowa
tel./fax 58 673 76 60
-
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych – warzywa i owoce do Szkoły Podstawowej w Krokowej.
-
Dostawa zamawianych artykułów spożywczych – produktów suchych odbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.
-
Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.
-
Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum 21 dni od daty otrzymania faktury.
-
Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia.
-
Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzu ofertowym i dostarczyć do dnia 27 grudnia 2022 r. do godz. 12:00 na adres: Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa lub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.
Załączniki:
1. Formularz ofertowy
Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego
……………………………………………………….
(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)
Oferta
w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych – warzywa i owoce
Oferent:
nazwa/imię i nazwisko Oferenta |
|
adres Oferenta |
|
nr telefonu |
|
fax |
|
adres e-mail |
|
Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:
Lp. |
Nazwa towaru |
Jedn. miary |
Ilość zamówienia w dostawie rocznej |
Cena netto |
Wartość netto |
Wartość brutto |
|||
|
arbuz |
kg. |
60 |
|
|
|
|||
|
awokado |
szt. |
40 |
|
|
|
|||
|
banan |
kg. |
650 |
|
|
|
|||
|
borówki amerykańskie |
kg. |
30 |
|
|
|
|||
|
brukiew |
kg |
50 |
|
|
|
|||
|
brzoskwinie |
kg. |
40 |
|
|
|
|||
|
buraki czerwone |
kg. |
600 |
|
|
|
|||
|
Cebula biała |
kg. |
180 |
|
|
|
|||
|
Cebula czerwona |
kg. |
30 |
|
|
|
|||
|
cytryna |
kg. |
80 |
|
|
|
|||
|
fasola szparagowa zielona |
kg. |
50 |
|
|
|
|||
|
fasola szparagowa żółta |
kg. |
50 |
|
|
|
|||
|
gruszka |
kg. |
300 |
|
|
|
|||
|
jabłko |
kg. |
3000 |
|
|
|
|||
|
kalafior świeży |
kg. |
70 |
|
|
|
|||
|
kapusta biała |
kg. |
450 |
|
|
|
|||
|
kapusta biała wczesna |
kg. |
100 |
|
|
|
|||
|
kapusta czerwona |
kg. |
100 |
|
|
|
|||
|
kapusta kiszona Ranachowski |
kg. |
200 |
|
|
|
|||
|
kapusta pekińska |
kg. |
300 |
|
|
|
|||
|
kiwi |
kg. |
250 |
|
|
|
|||
|
koper |
pęczek |
300 |
|
|
|
|||
|
malina świeża |
kg. |
40 |
|
|
|
|||
|
mandarynka |
kg. |
150 |
|
|
|
|||
|
marchew |
kg. |
3000 |
|
|
|
|||
|
melon żółty miodowy |
kg. |
60 |
|
|
|
|||
|
morele |
kg. |
30 |
|
|
|
|||
|
natka pietruszki |
pęczek |
250 |
|
|
|
|||
|
nektarynka |
kg. |
50 |
|
|
|
|||
|
ogórek kiszony Ranachowski |
kg. |
160 |
|
|
|
|||
|
ogórek świeży |
kg. |
200 |
|
|
|
|||
|
papryka czerwona |
kg. |
30 |
|
|
|
|||
|
pieczarka |
kg. |
50 |
|
|
|
|||
|
pietruszka korzeń |
kg. |
250 |
|
|
|
|||
|
pomarańcze |
kg. |
250 |
|
|
|
|||
|
pomidor |
kg |
80 |
|
|
|
|||
|
pomidor koktajlowy |
kg. |
60 |
|
|
|
|||
|
Pomidor śliwkowy |
kg. |
40 |
|
|
|
|||
|
por |
kg. |
150 |
|
|
|
|||
|
rzodkiewka |
pęczek |
40 |
|
|
|
|||
|
sałata lodowa |
szt. |
20 |
|
|
|
|||
|
sałata masłowa |
szt. |
15 |
|
|
|
|||
|
Seler korzeń |
kg. |
300 |
|
|
|
|||
|
seler naciowy |
szt. |
30 |
|
|
|
|||
|
szczypior |
kg. |
100 |
|
|
|
|||
|
śliwka |
kg. |
100 |
|
|
|
|||
|
śliwka czerwona |
kg. |
60 |
|
|
|
|||
|
truskawka świeża |
kg. |
60 |
|
|
|
|||
|
winogrono czerwone |
kg. |
70 |
|
|
|
|||
|
winogrono zielone |
kg. |
100 |
|
|
|
|||
|
ziemniaki |
kg. |
15000 |
|
|
|
|||
RAZEM |
|
|
|
-
Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami
określonymi w zapytaniu ofertowym.
-
Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.
…………………………….....
(podpis)
ZAPYTANIE OFERTOWE
na dostawę artykułów spożywczych – słodycze i napoje
Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.
Zamawiający:
Szkoła Podstawowa
Im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej
ul. Szkolna 6
84-110 Krokowa
tel./fax 58 673 76 60
-
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych – słodycze i napojedo Szkoły Podstawowej w Krokowej.
-
Dostawa zamawianych artykułów spożywczych – produktów suchych odbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.
-
Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.
-
Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum 21 dni od daty otrzymania faktury.
-
Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia.
-
Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzuofertowymi dostarczyć do dnia 27.12.2022 r. do godz. 12:00 na adres: Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa lub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.
Załączniki:
1. Formularz ofertowy
Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego
………………………………………………………. …………………………………………..
(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)
Oferta
w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych –
słodycze i napoje
Oferent:
nazwa/imię i nazwisko Oferenta |
|
adres Oferenta |
|
nr telefonu |
|
fax |
|
adres e-mail |
|
Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:
Lp |
Nazwa towaru |
Jedn. miary |
Ilość zamówienia w dostawie rocznej |
Cena netto |
Wartość netto |
Wartość brutto |
1 |
alpejskie mleczko 330g |
szt. |
350 |
|
|
|
2 |
baton Kinder country |
szt. |
350 |
|
|
|
3 |
baton Kinder mleczna kanapka 28g |
szt. |
350 |
|
|
|
4 |
baton MilkyWay 21,5g |
szt. |
600 |
|
|
|
5 |
biszkopty 150g |
szt. |
200 |
|
|
|
6 |
bombonierka Toffifee 125g |
szt. |
200 |
|
|
|
7 |
ciastka PetitkiLubisie 30g |
szt. |
450 |
|
|
|
8 |
czekolada gorzka |
szt. |
60 |
|
|
|
9 |
czekolada milka 270g |
szt. |
350 |
|
|
|
10 |
figurka goplana 30g |
szt. |
350 |
|
|
|
11 |
sok wieloowocowy 200ml |
szt. |
900 |
|
|
|
12 |
sok jabłko 1l |
szt. |
100 |
|
|
|
13 |
sok Kubuś 300ml |
szt. |
800 |
|
|
|
14 |
sok Kubuś immuno 200ml |
szt. |
600 |
|
|
|
15 |
sok pomarańcza 1l |
szt. |
100 |
|
|
|
16 |
wafelek Knoppers 25g |
szt. |
400 |
|
|
|
17 |
wafelki Grześki bez czekolady |
szt. |
1200 |
|
|
|
18 |
wafle góralki |
szt. |
900 |
|
|
|
RAZEM |
|
|
|
-
Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami
określonymi w zapytaniu ofertowym.
-
Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.
…………………………….....
(podpis)
ZAPYTANIE OFERTOWE
na dostawę artykułów spożywczych – produkty suche, oleje, koncentraty
Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.
Zamawiający:
Szkoła Podstawowa
Im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej
ul. Szkolna 6
84-110 Krokowa
tel./fax 58 673 76 60
-
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych – produkty suche, oleje, koncentraty do Szkoły Podstawowej w Krokowej.
-
Dostawa zamawianych artykułów spożywczych – produktów suchych odbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.
-
Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.
-
Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum 21 dni od daty otrzymania faktury.
-
Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia.
-
Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzu ofertowym i dostarczyć do dnia 27 grudnia 2022 r. do godz. 12:00 na adres: Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa lub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.
Załączniki:
1. Formularz ofertowy
Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego
………………………………………………………. ………………………………………
(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)
Oferta
w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych –
produkty suche, oleje, koncentraty
Oferent:
nazwa/imię i nazwisko Oferenta |
|
adres Oferenta |
|
nr telefonu |
|
fax |
|
adres e-mail |
|
Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:
Lp.
|
Nazwa towaru |
Jedn. miary |
Ilość zamówienia w dostawie rocznej |
Cena netto |
Wartość netto |
Wartość brutto |
|
ananas plastry 3050g |
szt. |
30 |
|
|
|
|
bazylia 1kg |
szt. |
4 |
|
|
|
|
brzoskwinie w syropie 2650g |
szt. |
30 |
|
|
|
|
budyń winiary czekoladowy 1kg z/c |
szt. |
30 |
|
|
|
|
budyń winiary śmietankowy 1 kg z/c |
szt. |
30 |
|
|
|
|
budyń winiary waniliowy 1kg z/c |
szt. |
30 |
|
|
|
|
chrupki kukurydziane 100g |
szt. |
200 |
|
|
|
|
chrupki pałki |
szt. |
100 |
|
|
|
|
ciecierzyca |
kg |
30 |
|
|
|
|
cukier |
kg |
400 |
|
|
|
|
cukier puder 400g |
szt. |
10 |
|
|
|
|
cukier wanilinowy |
szt. |
50 |
|
|
|
|
czosnek suszony 500g |
szt. |
5 |
|
|
|
|
dżem Łowicz 100% |
szt. |
30 |
|
|
|
|
fasola Jaś drobna 500g |
szt. |
30 |
|
|
|
|
galaretka Winiary brzoskwinia |
kg |
20 |
|
|
|
|
galaretka Winiary truskawka |
kg |
20 |
|
|
|
|
galaretka Winiary wiśnia |
kg |
20 |
|
|
|
|
groch cały |
kg |
30 |
|
|
|
|
groch łuskany |
kg |
30 |
|
|
|
|
groszek konserwowy |
szt. |
40 |
|
|
|
|
herbata czarna |
op. |
20 |
|
|
|
|
herbata dzika róża |
op. |
20 |
|
|
|
|
herbata malina |
op. |
20 |
|
|
|
|
herbata mango/brzoskwinia |
op. |
20 |
|
|
|
|
herbata mięta |
op. |
20 |
|
|
|
|
herbata rumianek |
op. |
20 |
|
|
|
|
herbata żurawina |
op. |
20 |
|
|
|
|
kakao Decomoreno 150g |
szt. |
80 |
|
|
|
|
kasza bulgur |
kg |
150 |
|
|
|
|
kasza gryczana |
kg |
50 |
|
|
|
|
kasza jaglana |
kg |
20 |
|
|
|
|
kasza jęczmienna |
kg |
50 |
|
|
|
|
kasza kuskus |
kg |
30 |
|
|
|
|
kasza manna |
kg |
20 |
|
|
|
|
ketchup Włocławek 480g |
szt. |
80 |
|
|
|
|
kisiel Winiary malina |
Kg |
30 |
|
|
|
|
kisiel Winiary truskawka |
kg |
30 |
|
|
|
|
koktajl tropikalny 3050g |
szt. |
30 |
|
|
|
|
koncentrat barszczu krakus 300ml |
szt. |
180 |
|
|
|
|
koncentrat pomidorowy złoty bażant 850g |
szt. |
160 |
|
|
|
|
koncentrat Purena jabłko-wiśnia |
szt. |
120 |
|
|
|
|
koncentrat soku Purena pomarańcz 1l |
szt. |
120 |
|
|
|
|
koncentrat soku Purena jabłko 1l |
szt. |
120 |
|
|
|
|
koncentrat żurku Krakus 300ml |
szt. |
180 |
|
|
|
|
kukurydza konserwowa |
szt. |
50 |
|
|
|
|
liść laurowy 500g |
szt. |
30 |
|
|
|
|
majeranek 1kg |
szt. |
10 |
|
|
|
|
majonez Winiary 3l |
szt. |
10 |
|
|
|
|
majonez Winiary 900ml |
szt. |
10 |
|
|
|
|
makaron falbanka Knorr |
szt |
100 |
|
|
|
|
makaron kolanko Knorr |
szt. |
100 |
|
|
|
|
makaron kulki Knorr |
szt. |
100 |
|
|
|
|
makaron Melissa 500g |
szt. |
30 |
|
|
|
|
makaron muszelka Knorr |
szt. |
60 |
|
|
|
|
makaron nitka cięta Knorr |
szt. |
300 |
|
|
|
|
makaron nitki Knorr |
szt. |
100 |
|
|
|
|
makaron świderki Knorr |
szt. |
500 |
|
|
|
|
Marmolada 1kg |
szt. |
10 |
|
|
|
|
mąka pszenna |
kg |
120 |
|
|
|
|
mąka tortowa Basia 1kg |
kg |
120 |
|
|
|
|
mąka ziemniaczana |
kg |
20 |
|
|
|
|
miód 900g |
szt. |
|
|
|
|
|
mus warzywno-owocowy 100g |
szt. |
500 |
|
|
|
|
olej rzepakowy 1l |
szt. |
100 |
|
|
|
|
olej rzepakowy 3l |
szt. |
40 |
|
|
|
|
olej rzepakowy 5l |
szt. |
60 |
|
|
|
|
oregano 1kg |
szt. |
10 |
|
|
|
|
paluszki lajkonik 160g |
szt. |
100 |
|
|
|
|
papryka słodka prymat 800g |
szt. |
10 |
|
|
|
|
pieczywo kukurydziane |
szt |
70 |
|
|
|
|
pieprz 500g |
op |
7 |
|
|
|
|
płatki jaglane |
Kg |
30 |
|
|
|
|
płatki owsiane |
kg |
40 |
|
|
|
|
płatki ryżowe błyskawiczne 400g |
op. |
20 |
|
|
|
|
podpłomyki 145g |
op. |
70 |
|
|
|
|
proszek do pieczenia |
szt. |
30 |
|
|
|
|
przyprawa prymat do kurczaka 1kg |
op. |
10 |
|
|
|
|
przyprawa prymat do wieprzowiny 900g |
op. |
10 |
|
|
|
|
przyprawa smak natury 3 kg |
op. |
10 |
|
|
|
|
przyprawa Vegeta 3kg |
op. |
10 |
|
|
|
|
rodzynki 500g |
op. |
15 |
|
|
|
|
ryż paraboliczny Polgreen |
kg |
120 |
|
|
|
|
seler konserwowy 1400g |
szt. |
20 |
|
|
|
|
soczewica |
kg |
20 |
|
|
|
|
sos słodko kwaśny |
szt. |
70 |
|
|
|
|
sól spożywcza |
kg |
100 |
|
|
|
|
syrop owocowy |
szt. |
50 |
|
|
|
|
śliwka suszona 500g |
Op. |
10 |
|
|
|
|
wafle kukurydziane Sante cienkie 120g |
Op. |
100 |
|
|
|
|
wafle ryżowe |
Op. |
100 |
|
|
|
|
woda 330ml |
szt. |
400 |
|
|
|
|
woda mama i ja 1,5 l |
szt. |
100 |
|
|
|
|
woda niegazowana 5l |
szt. |
50 |
|
|
|
|
woda niegazowana 6l |
szt. |
50 |
|
|
|
|
ziele angielskie prymat 600g |
op |
20 |
|
|
|
-
Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami
określonymi w zapytaniu ofertowym.
-
Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.
…………………………….....
(podpis)
ZAPYTANIE OFERTOWE
na dostawę artykułów spożywczych – jaja kurze
Zapraszamy do złożenia oferty na dostawę produktów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej. Wartość zamówienia poniżej 130 tys. zł.
Zamawiający:
Szkoła Podstawowa
Im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej
ul. Szkolna 6
84-110 Krokowa
tel./fax 58 673 76 60
-
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych – jaja kurze do Szkoły Podstawowej w Krokowej.
-
Dostawa zamawianych artykułów spożywczych – produktów suchych odbywać się będzie sukcesywnie, po uprzednim złożeniu telefonicznego zamówienia w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r.
-
Dostawa będzie następowała na podstawie indywidualnych zamówień, a ostateczne rozliczenie wartości dokonanych zakupów będzie przeprowadzone wg faktycznie dostarczonej ilości towaru.
-
Forma płatności odbywać się będzie przelewem minimum 21 dni od daty otrzymania faktury.
-
Zamawiający wymaga, aby zamawiany towar był pełnowartościowy, świeży oraz spełniający wymogi zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia.
-
Ofertę należy sporządzić na załączonym formularzu ofertowym i dostarczyć do dnia 27.12.2022 r. do godz. 12:00 na adres: Szkoła Podstawowa im kadm. Włodzimierza Steyera
w Krokowej ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa lub mailowo na adres: intendentkrokowa@onet.pl.
Załączniki:
1. Formularz ofertowy
Załącznik nr 1 do Zapytania ofertowego
………………………………………………………. ……………………………………..
(imię i nazwisko/nazwa i adres Wykonawcy) (miejscowość i data)
Oferta
w odpowiedzi na zapytanie ofertowe na dostawę artykułów spożywczych – jaja kurze
Oferent:
nazwa/imię i nazwisko Oferenta |
|
adres Oferenta |
|
nr telefonu |
|
fax |
|
adres e-mail |
|
Dostawa artykułów spożywczych zgodnie z poniższym zestawieniem oraz zgodnie
z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym:
Lp. |
Nazwa towaru |
Jedn. miary |
Ilość zamówienia w dostawie rocznej |
Cena jedn. netto |
Wartość netto |
Wartość brutto |
|||
1 |
Jaja kurze L |
szt. |
4000 |
|
|
|
|||
RAZEM |
|
|
|
-
Oświadczam, że jestem w stanie zrealizować zamówienie zgodnie z wymogami określonymi w zapytaniu ofertowym.
-
Oświadczam, że zapoznałem się z wymogami zamawiającego zamieszczonymi w zapytaniu ofertowym oraz je akceptuję i nie wnoszę żadnych zastrzeżeń.
…………………………….....
(podpis)
(wzór umowy, która zostanie zawarta z wybranym DOSTAWCĄ)
UMOWA NR ……………………
na dostawę produktów żywnościowych
do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. kadm. Włodzimierza Steyera w Krokowej
zawarta w dniu …………………………………………………………………. pomiędzy:
Gminą Krokowa z siedzibą przy ul. Żarnowieckiej 29, 81-110 Krokowa,
NIP: 587–15–82-054, reprezentowaną przez:
- dyrektora Szkoły Podstawowej w Krokowej – Jacka Perłaka, zwaną w dalszej części umowy „Zamawiającym ”,
a
………………………………………………………………………………………………….., zwanym dalej „Wykonawcą”.
W wyniku dokonania przez Zamawiającego wyboru oferty na realizację zadania „Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Krokowej”, strony zgodnie postanawiają, co następuje::
§ 1
-
Przedmiotem zamówienia jest - zgodnie z ofertą z dnia ……………….. r. - dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej w Krokowej na warunkach zawartych w ofercie cenowej stanowiącej załącznik do niniejszej umowy, będący
jej integralną częścią. -
Zakres obejmuje dostawę : …………………………………………………….……….. .
§ 2
-
Poszczególne dostawy będą realizowane sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy tj. od dnia 02 stycznia 2023 r. do dnia 31 grudnia 2023 r., po zamówieniu złożonym telefonicznie lub pocztą elektroniczną przez Intendenta szkoły najpóźniej jeden dzień przed planowaną dostawą, transportem i na koszt Wykonawcy.
-
Produkty żywnościowe będą dostarczane do siedziby Zamawiającego i składowane
w miejscu wskazanym przez Intendenta. -
Produkty żywnościowe muszą być dostarczone w opakowaniach opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego.
-
Produkty dostarczane muszą być zgodne z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci
i młodzieży w tych jednostkach (Dz.U.2016 poz.1154). -
Produkty objęte dostawą muszą być dobrej jakości, spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP oraz posiadać odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności zapewniający jego bezpieczne spożycie.
-
Dostawy produktów żywnościowych muszą być realizowane zgodnie z zasadami GHP (Dobrej Praktyki Higienicznej). Wymagane są świadectwa jakości przy dostawach mięsa, przetworów mięsnych, mlecznych, jaj i ryb.
-
Przedmiot zamówienia musi być dostarczony odpowiednim (dostosowanym do asortymentu) środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne, w opakowaniach gwarantujących bezpieczny transport i magazynowanie.
-
Zamawiający zastrzega sobie prawo odmowy przyjęcia dostarczonych towarów, jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach.
-
W przypadku gdy jakość towaru nie będzie odpowiadała ogólnie przyjętym normom, Wykonawca zobowiązany jest do wymiany towaru – na odpowiadający wymogom w ciągu 24 godzin, a jeżeli dotyczy to dostawy zamówionej na dany dzień – wówczas wymiana towaru na odpowiedni powinna nastąpić w ciągu 2 godzin.
-
Zamawiający dopuszcza możliwość nie składania zamówień w okresie ferii zimowych i ferii letnich, oraz przerw świątecznych.
§ 3
-
Rozliczenia między stronami odbywać się będą na podstawie faktury VAT wystawionej przy dostawie.
-
Fakturę należy wystawić w sposób następujący:
NABYWCA:
Gmina Krokowa
ul. Żarnowiecka 29
84-110 Krokowa
NIP 587–15–82-054
ODBIORCA/PŁATNIK/ADRESAT:
Szkoła Podstawowa im. kadm. Włodzimierza Steyera
ul. Szkolna 6
84-110 Krokowa
-
Zapłata za zrealizowane zamówienie nastąpi w terminie wskazanym na fakturze jednak nie krótszym niż 21 dni od daty złożenia faktury w siedzibie Zamawiającego, przelewem na rachunek Wykonawcy o numerze:
...................................................................................................
§ 4
-
Wartość szacunkowa przedmiotu umowy określonego w § 1 wynosi:
Cena brutto: …………………… (słownie zł: ……………………………………….).
-
Cena brutto zawiera wszystkie koszty związane z dostawą przedmiotowego asortymentu, podatek od towarów i usług VAT i stanowi wynagrodzenie Wykonawcy, które nie podlega waloryzacji.
-
Strony nie przewidują waloryzacji cen produktów zawartych w ofercie Wykonawcy
w trakcie realizacji umowy.
§ 5
-
Wykonawca odpowiedzialny jest z tytułu rękojmi na zasadach określonych w kc.
-
Zamawiający może odstąpić od umowy:
-
w terminie 30 dni, w przypadku wystąpienia istotnych zmian okoliczności powodujących, że wykonanie umowy nie leży w interesie publicznym, czego nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy;
-
w trybie natychmiastowym, gdy Wykonawca nie wywiązuje się z ustalonych (zgodnie z § 2) terminów dostaw lub wymogów dotyczących jakości dostarczonego towaru,
-
w trybie natychmiastowym, gdy Wykonawca nie rozpoczął realizacji zamówienia bez uzasadnionych przyczyn oraz nie kontynuuje ich pomimo wezwania Zamawiającego złożonego na piśmie;
-
w trybie natychmiastowym, gdy Wykonawca przerwał realizację dostaw.
§ 6
W sprawach związanych z wykonaniem umowy, spory rozstrzygał będzie sąd właściwy dla miejsca siedziby Zamawiającego.
§ 7
-
Wszystkie zmiany umowy wymagają, pod rygorem nieważności formy pisemnej.
-
Integralną częścią umowy jest OFERTA CENOWA z dnia …………….. r. (z załącznikami).
§ 8
Umowę sporządzono w dwóch jednobrzmiących egzemplarzach, po jednym dla każdej
ze stron.
ZAMAWIAJĄCY: WYKONAWCA:
Załącznik nr 2
do zapytania ofertowego
KLAUZULA INFORMACYJNA
W związku ze zbieraniem danych osobowych na potrzeby realizacji zamówienia " Dostawa
artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Krokowej” podaję
niniejsze informacje:
1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Szkoła Podstawowa im. kadm.
Włodzimierza Steyera w Krokowej, ul. Szkolna 6, 84-110 Krokowa, reprezentowana przez
Dyrektora;
2. Adres mailowy inspektora danych osobowych to: iodo@krokowa.pl
3. Celem przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest realizacja ww. zamówienia.
4. Podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych są przepisy art. 6 ust. 1 lit. c
rozporządzenia RODO.
5. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym zostaną one
udostępnione zgodnie z przepisami ustawy o dostępie do informacji publicznej.
6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z przepisów kancelaryjno-
archiwalnych dotyczących przechowywania dokumentów dotyczących realizacji
zamówienia.
7. Ma Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych Pani/Pana
dotyczących, ich sprostowania lub ograniczenia przetwarzania oraz wniesienia skargi
do organu nadzorczego, przy czym:
1) gdy udostępnienie danych wymagałoby niewspółmiernie dużego wysiłku, zamawiający
może żądać od Pani/Pana wskazania dodatkowych informacji mających na celu
sprecyzowanie żądania, w szczególności podania nazwy lub daty postępowania
o udzielenie zamówienia;
2) Pani/Pana uprawnienie do sprostowania lub uzupełnienia danych osobowych nie może
skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia, zmianą postanowień
umowy lub naruszeniem integralności dokumentacji;
3) wystąpienie z żądaniem ograniczenia przetwarzania Pani/Pana danych osobowych nie
ogranicza przetwarzania danych osobowych do czasu zakończenia postępowania
o udzielenie zamówienia.
8. Podanie danych osobowych na potrzeby realizacji ww. zamówienia jest wymogiem
ustawowym. Jest Pani/Pan zobowiązana/y do ich podania. Konsekwencją nie podania
danych jest nieudzielenie ww. zamówienia.
9. Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym nie będą
podlegać profilowaniu.
Jednocześnie zobowiązuję Panią/Pana do przekazania ww. informacji osobom, których dane
Pani/Pan podała/podał.
.......................................................... .................................................................
(miejscowość i data) (czytelny podpis)
Załączniki do pobrania
Wynik postępowania | ||||
---|---|---|---|---|
1 |
Metadane - wyciąg z rejestru zmian
Akcja | Osoba | Data |
---|---|---|
Dodanie dokumentu: | Jacek Perłak | 19-12-2022 13:27:25 |
Osoba, która wytworzyła informację lub odpowiada za treść informacji: | Jacek Perłak | 19-12-2022 |
Ostatnia aktualizacja: | Jacek Perłak | 04-01-2023 10:36:25 |